presentatie
   
 

 

 

Toen ik voor het eerst op een podium voor een grote groep mensen stond om te presenteren, wist ik; dit iets was wat ik heel graag doe! Ik vind het heerlijk om interactie met het publiek te zoeken en daarop in te spelen.

Bij presentatie voor een groot publiek is het belangrijk dat de presentator in de smaak valt bij het publiek. Dat lukt mij eigenlijk altijd wel. Ik denk dat mijn sterke kant is dat ik met heel veel verschillende soorten mensen (publiek) kan ‘connecten’.  Of het nu hoge pieten zijn of bouwvakkers, ik kan met iedereen goed contact maken.

Als ik persenteer dan doe ik dat met heel veel liefde en passie. Ik denk dat mensen dat ook aan mij kunnen zien en dat dit aanstekelijk is voor het publiek wat ik wil bereiken.
Ik heb veel ervaring in heel verschillende evenementen.  Zo heb ik modeshows, jongeren evenementen,  kunst en cultuur happenings en zelfs een presentatie met de Robot Asimo mogen presenteren.

Vaak presenteer ik een evenement alleen, maar ik vind het ook heel fijn om samen met iemand anders te presenteren. Ik heb in de afgelopen jaren vaker met dezelfde mensen samen gepresenteerd, waardoor wij goed op elkaar ingespeeld zijn. Dit is een groot voordeel voor iedere opdrachtgever.

Voor een presentatie van een jongeren evenement kleed, praat en handel  je toch anders dan dat  je voor een kunst en cultuur evenement  een presentatie hebt waarbij ik een wethouder moet interviewen. Ik houd hier rekening mee in de voorbereiding  en zorg dat mijn uitstraling aansluit bij het publiek en de wensen van de opdrachtgever.

 

 

 

 


 

 
 


Natasja Morales
Natasja Morales
Natasja Morales
Natasja Morales
Natasja Morales