tv

 

 

 

 

 
 

Mijn ervaring met televisie is veelzijdig

Voor het programma AANPAKKEN dat in opdracht van de Gemeente Rotterdam werd gemaakt en op de regionale zender RTV Rijnmond werd uitgezonden, presenteerde ik 39 afleveringen.
Hier presenteerde ik de human interest items en deed de voice overs van het programma. Iedere aflevering maakte ik een portret van iemand of van een bepaald Rotterdams project.

Dit soort bijzondere items passen goed bij mij omdat ik erg geïnteresseerd ben in mensen. Iedereen is anders en denkt anders en het is een uitdaging voor mij om zoveel mogelijk te weten te komen over de persoon die ik interview.

Mijn interesse is dan ook altijd oprecht, het maakt mij niet uit of ik met Maxima of met de glazenwasser praat, iedereen is even interessant voor mij! (alhoewel ik Maxima toch wel erg graag een keer zou willen interviewen!)

Ook heb ik voor RTV Rijnmond de late Nighttalkshow ‘CAFE ZUIDPLEIN’ gepresenteerd. Dit programma zette Rotterdam Zuid op de kaart door alle ins en outs van Rotterdam Zuid bij de mensen thuis te brengen. Cafe Zuidplein was een informatief programma dat in de vorm van een talkshow werd gemaakt.

Daarnaast heb ik in verschillende commercials en tv series gespeeld. Je kunt wat filmpjes bekijken als je wilt!

 

Aanpakken RTV Rijnmond
stop- en shopregeling: Aflevering nr.118

 

Aanpakken RTV Rijnmond
Aflevering nr.113

 

Komische video voor het bevrijdingsfestival 2005

 

Rotterdam vs Amsterdam, pilot voor serie op MTV

 

'Heb ik al'commercial voor Speurders

 

 

Commercial voor Trinicom

   

Promotie video voor Feel the Chemistry