radio
 

 

Radio
Op dit moment ben ik radio maker voor RTVRijnmond maar daar is het een en ander aan vooraf gegaan want radio presentator wordt je niet zomaar.

Het leek mij altijd erg leuk om iets met radio en dus mijn stem te doen. Maar ja, hoe kom je daar? Ik bedacht mij in 2005 dat het wel erg leuk zou zijn een radio programma te ontwikkelen voor en door meiden. In die tijd was ik meidenwerker bij een Jongerenwerk organisatie. Vanuit het meidenwerk heb ik toen diverse meiden projecten in het centrum van Rotterdam opgezet. In september 2005 ben ik begonnen met een groep meiden om een meidenradio project op te zetten. Chica Radio was vanaf januari 2006 in de ether bij de Rotterdamse zender MegastadFM.

Al snel daarna werd mij gevraagd radio te maken bij Radio zender FunX, waar ik verschil-lende radio programma's gepresenteerd en geproduceerd heb. Dit waren allemaal erg leuke shows: FunX Start, FunX Late Night, FunX Bits and Beats en FunXtra. Maar de leukste show was natuurlijk de show die ik zelf ontwikkeld had en op dat moment niet meer te beluisteren was; Chica Radio.

Later is Chica Radio met mij mee verhuist naar de radio zender FunX waar we van 2007 tot en met 2010 wekelijks live Chica Radio hebben uitgezonden. lees verder over chica radio>>